Home Berita Semasa Kemaskini Data HRMIS Online

7. Rosmah bt Abd Razak
8. Fadzli bin Mohd Hassan

MEMO / MAKLUMAN
  • Template Senarai Nama Pelajar (borang kosong) boleh dimuat turun di Download -> Unit HEM. Hanya untuk guru HSBM sahaja. Sila login untuk akses.
  • Senarai Nama Pelajar (Semua Tingkatan) boleh dimuat turun di Download -> Bahan Untuk Guru. Hanya untuk guru HSBM sahaja. Sila login untuk akses.
  • Kemaskini Data HRMIS Online PDF Print E-mail
    Friday, 06 May 2011 18:54

MAKLUMAN KEPADA SEMUA GURU DAN STAF SOKONGAN

Semua guru dan staf sokongan dikehendaki mengemaskinikan rekod peribadi di Portal Rasmi HRMIS. Tarikh tutup kemaskini maklumat ialah 30 April 2012.

Alamat Portal Rasmi HRMIS ialah:

HANYA pelayar web (browser) INTERNET EXPLORER (IE) sahaja boleh digunakan untuk proses kemaskini. Pelayar web Mozila atau Google Chrome TIDAK BOLEH digunakan untuk proses kemaskini data kerana butang HANTAR tidak berfungsi.

Kemaskini maklumat boleh dilakukan di Pusat Akses, Bilik E-Data atau Makmal Komputer.

Sekian, terima kasih

Last Updated on Tuesday, 17 April 2012 20:04